LED spot MR16, Lichtkleur van 2700K tot 6500K

€ 16,99 – € 24,99

LED Spot MR16 in 4 soorten kleuren van VaarwelTL.
LED Spots van VaarwelTL zijn eenvoudig te installeren. De installatie neemt door de retrofit oplossing evenveel tijd in beslag als het vervangen van een ouderwetse MR16 spot.

Door het doordachte ontwerp verloopt de warmte afvoer van de lamp erg effectief.
Hierdoor is de levensduur meer dan 30.000 branduren.

Wist u dat een LED spot van 5 Watt een 50 Watt of 35 Watt halogeen spot kan vervangen? De besparing 90 % op elektriciteitsverbruik is. En de LED spot binnen 1 jaar is terugverdient! U bespaart elk jaar €20,- per spot. Jaar in jaar uit. En u hoeft geen halogeenspotjes meer te vervangen. Want die gaan vaak stuk.

Kleurtemperatuur-overzicht-VaarwelTL-LED (5)

De LED spots zijn verkrijgbaar van 2700K tot 6500K. Dit betekent dat de gezellige uitstraling van spots niet verloren gaat wanneer de overstap wordt gemaakt naar LED spots.
De kleurtemperatuur die VaarwelTL gebruikt voor sfeervol warm licht is 2700K. (lees hier meer over kleur en LED)

LED lichtopbrengst
Ter vergelijking: Een niet-LED 35 watt MR16 spot is vergelijkbaar met 4 Watt LED spot MR16.

De LED spot MR16 van VaarwelTL levert per wattage en kleur de volgende lichtopbrengst op.

LED-MR16-Lichtopbrengst

Technische gegevens
Wanneer LED verlichting wordt aangezet dan gaat dit in één keer. Het knippereffect van ouderwetse lampen is verleden tijd. Dit betekent ook dat er geen opstarttijd of hogere opstartkosten meer zijn. De LED verlichting is hiermee perfect te combineren met bewegingssensoren. Dit betekent alleen licht wanneer het nodig is. Hiermee wordt de installatie nog zuiniger omdat het licht alleen gebruikt wordt wanneer dat nodig is. Een nog betere besparing!

Specificaties