Kantoor

  • Intelligent gebruik van LED verlichting
  • Behoud van sfeer
  • Grote besparing
  • Subsidie regelingen


Slim gebruik

De kantooromgeving is vaak gekenmerkt door veel licht van buiten, hierdoor is het niet altijd nodig om de verlichting op 100% te laten branden. Door gebruik te maken van lichtsensoren in combinatie met dimmende LED panelen is een LED upgrade eenvoudig te installeren in de huidige uitsparingen in systeemplafonds. Eenvoudige directe retrofit oplossingen waarbij alleen de huidige Tl-buis vervangen wordt leveren al snel besparingen van 60% tot 70% op. Het is erg eenvoudig uw huidige kantoor verlichting te verbeteren naar LED.

Sfeer

LED verlichting is verkrijgbaar in een breed kleurenspectrum, hierdoor kan de huidige verlichting worden vervangen zonder dat er concessies gemaakt hoeven te worden op het gebied van sfeer op het kantoor. De huidige kantoor verlichting kan goed als uitgangspunt gekozen worden voor de overstap naar LED.

LED verlichting brandt op een hogere frequentie dan traditionele Tl, hierdoor geeft de verlichting meer rust aan de ogen en komt het de concentratie en algeheel welbevinden ten goede.

Besparing

Naast de besparing op het verbruik wordt er door de langere levensduur van LED ook bespaart op onderhoud, geen knipperende Tl-verlichting meer waarvoor de trap uit de kast gepakt moet worden. Door gebruik te maken van de regionale als ook de landelijke subsidie regelingen kenmerken deze investeringen zich vaak door een korte terugverdientijd en een hoge totale lifetime besparing.

Centraal staan voor deze producten: grote besparing, eenvoudige installatie, weinig tot geen onderhoud en betere kwaliteit licht.

Groene verlichting LED tube 1200mm en 1500mm

LED Highbay Tube 150 Watt voor werkplaats productiehal stal

LED Straatverlichting Testudines voor gebouw, parkeerplaats en straat