Winkels en showrooms

Lichtkwaliteit

Wist u dat de UV straling van TL verlichting kleding en andere waren kan verkleuren? Of dat TL verlichting, zeker de wat oudere, een knipperend lichteffect kan hebben dat voor vermoeidheid en concentratie problemen kan zorgen? Deze gevolgen van slechte lichtkwaliteit zijn met LED in één keer verleden tijd, LED resoneert op 60.000 knipperingen per seconde. Het menselijk oog registreert dit als een vloeiende lichtstroom. Daarnaast straat LED geen UV straling uit, hierdoor verkleuren de producten niet langer door de gebruikte verlichting.

In de eigen winkel beoordelen. Kostenloos.

Het vervangen van de huidige verlichting is een grote stap. Goede verlichting van uw een winkel of zelfs meerdere filialen is belangrijk. Daarom bieden wij u risicoloos aan om LED verlichting in uw eigen winkel te proberen. Zomaar even wat aanschaffen is kostbaar. Neem contact met ons op! In overleg bekijken we dan de mogelijkheid om een demo filiaal in te richten of een gedeelte van uw winkel met LED in te richten. U kunt de LED verlichting dan in eigen omgeving beoordelen. Dat is namelijk de beste plek om het te beoordelen. Vooraf bespreken wij de prijs en de mogelijkheden. U weet dan precies waar u aan toe bent en wat u krijgt.

Behoud huidige uitstraling

Het lichtplan is vaak zorgvuldig tot stand gekomen waarbij kleurstelling een belangrijk aspect vormt bij de sfeer van de winkel. Een upgrade van de huidige verlichting naar LED hoeft niet te betekenen dat er wordt ingeleverd op de huidige sfeer. LED verlichting van VaarwelTL is in een breed kleurenspectrum verkrijgbaar, hierdoor wordt de huidige sfeer intact gelaten. (Meer informatie omtrent lichtkleur en LED.)

LED paneel

Een toepassing die wij veel  gebruiken is het LED paneel. Een ideale vervanging voor de ouderwetse 600×600 lichtbak armaturen. Naast dat het een moderne uitstraling heeft, en dat de afwerking erg netjes is bespaart men al snel tussen de 60 en 70 watt per armatuur per uur.

foto

Naast deze voordelen geven de LED panelen meer licht en is de lichtspreiding door de speciale diffuus cover optimaal.

Hierboven een voorbeeld van vervanging van TL bakken in een slagerij. De slagerij had vaak last van vliegen in de oude TL bakken. De schoonmaakkosten van vliegenpoep is nu verleden tijd. Het verbruik is teruggebracht van 110 Watt naar 36 Watt per armatuur. En er is meer licht in de winkel.

Installatie en besparing

Door de veelal retrofit oplossingen die niet meer moeite kosten dan een huidige lamp verwisselen kan de winkel gewoon open blijven tijdens de upgrade. Met de upgrade wordt er op het verbruik al snel tussen de 50% en 80% op het verbruik bespaart. Dit in combinatie met onze kennis van de regionale als landelijke subsidie regelingen betekent dit vaak een korte terugverdientijd van omstreeks twee jaren.

Groene verlichting LED tube 1200mm en 1500mm

LED Highbay Tube 150 Watt voor werkplaats productiehal stal

LED Straatverlichting Testudines voor gebouw, parkeerplaats en straat