Over ons

Logo-vaarweltl

LED is de verlichting van de toekomst

Onze filosofie is simpel; wij behandelen u zoals we zelf graag behandeld willen worden. Even overschakelen op LED verlichting doe je niet tussen de bedrijven door. Uitproberen op eigen lokatie is prettig. De kleur en lichtopbrengst van de verlichting moet passen bij uw bedrijfsuitstraling of toepassing. Dat is soms even zoeken naar de juiste LED armatuur, ledpanel, downlight of straatverlichting. Demo modellen helpen u daarbij. Vooraf ondersteunen wij u daarin. Hebben wij geen Demo model van de toepassing. Dan kopen wij die. Vaak zijn wij dan nieuwsgieriger naar het resultaat dan u. Vrijblijvend vooraf u alles inzichtelijk maken. Dat vinden wij leuk en prettig.

De voordelen moeten zowel voor particulieren als bedrijven binnen handbereik zijn. VaarwelTL wil de besparende mogelijkheden van LED voor ieder toegankelijk maken. Door een hoge kwaliteit met een scherpe prijs te combineren, moet een energiezuinige installatie zichzelf al snel terugverdienen. Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en andere technologieën te combineren met LED, krijgen hedendaagse verlichtingsinstallaties een nieuw gestalte. Voor deze installaties staan centraal:

VaarwelTL Groen

  • omgevingsvriendelijk
  • gezond
  • milieuvriendelijk
  • besparend
  • effectief
  • efficiënt

En gaat er toch een LED product stuk door een fabricagefout. Dan is dat vervelend maar tevens een mogelijkheid voor ons om te laten zien dat service niet ophoudt na de aankoop. Ja! Wij hebben al wel eens een led buis moeten omruilen. Gelukkig niet vaak, maar het kan gebeuren. En dan staan we er ook voor!

Miliue VaarwelTL

Met kennis van producten, oplossingen, technologieën, effecten van licht op mens, natuur en dier, en relevante subsidies creëert VaarwelTL win-win situaties voor mens, bedrijf en omgeving.