Parkeergarages

Op deze pagina behandeld:

  • Intelligente LED toepassingen
  • Veiligheid
  • Besparingen op verbruik en onderhoud
  • Aanbevolen producten

Verlichting parkeergarage en parkeerplaats

Verlichting in parkeergarages is natuurlijk erg belangrijk. Er komt weinig of vaak geen natuurlijk daglicht binnen. ’s Avonds is het licht dat van buiten komt helemaal beperkt. Het vervangen van de bestaande TL verlichting kan eenvoudig door retro fit LED buizen toe te passen. Bij een parkeergarage van een vereniging van eigenaren is het vaak niet nodig  om lampen 100% te laten branden. Door toepassing van LED bij een VVE parkeergarage is het voordeel vooral dat er minder onderhoudskosten zijn en natuurlijk minder stroomverbruik.

Voor openbare parkeergarage’s is het vaak noodzakelijk om continu de verlichting te laten branden. Hier is de energiebesparing zeer groot! heeft u een parkeergarage? Neem dan contact op. Wij kunnen u adviseren omtrent de keuze van LED buizen of alternatieve toepassingen. De terugverdientijd is altijd erg kort omdat de lampen veel branden. 1 Op 1 vervanging van TL buizen is vaak de goedkoopste oplossing. Wij hebben TUV gekeurde LED buizen die goed toepasbaar zijn in parkeergarages. Maar ook vervanging van armaturen is mogelijk.

LED verlichting, poort

Intelligente LED toepassingen

Door gebruik te maken van intelligente LED toepassingen die dimbaar zijn en op de omgeving reageren zodat de verlichting alleen op 100% brandt wanneer er daadwerkelijk vraag naar is worden er aanzienlijke besparingen gerealiseerd. Veiligheid in parkeergarages is natuurlijk een belangrijk punt, wanneer er geen activiteit is dan kunnen de lampen naar gelang automatisch gedimd worden. Dit kan aangestuurd worden door middel van een sensor die de vooraf ingestelde minimale lichthoeveelheid in passieve staat aanstuurt.

Grote besparingen realiseren

Door het juist implementeren van de intelligente LED toepassingen kunnen er oplossingen gerealiseerd worden die zowel op onderhoud als op energie verbruik grote besparingen met zich mee brengen. Deze oplossingen kenmerken zich door een korte terugverdientijd en hoge lifetime besparing.

Benieuwd wat VaarwelTL voor u kan beteken? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan of neem contact op, zo weet ook u straks wat u besparen kunt.

Groene verlichting LED tube 1200mm en 1500mm

LED Highbay Tube 150 Watt voor werkplaats productiehal stal

LED Straatverlichting Testudines voor gebouw, parkeerplaats en straat