Buitenverlichting

In de actualiteit:

  • Aanlichten gebouwen en terreinen met LED
  • Uitstraling creëren, RGB DMX
  • Eenvoudige installatie van LED buitenverlichting
  • Robuuste verlichting (SSL)

LED Buitenverlichting

Aanlichten van gebouwen met LED Buitenverlichting

Het aanlichten van gebouwen krijgt door gebruik te maken van LED technologie een hele nieuwe dimensie. Dit betekent naast de mogelijkheid een grote besparing op verbruik te realiseren met LED buitenverlichting dat er ook op het onderhoud enorm te besparen is. Ook is het mogelijk om met RGB in combinatie met DMX een lichtprogramma af te spelen. Hierdoor krijgt de buitenverlichting, het huis, uw monument of zelfs een compleet kantoorpand de dynamische uitstraling naar eigen wens.

LED. Buitenverlichting, parkverlichtingLED Buitenverlichting voor parkeerterrein of oprit

Ook voor het verlichten van de oprit, parkeerterrein of buitenterrein heeft VaarwelTL LED toepassingen die hier uitermate voor geschikt zijn. Voor deze toepassingsgebieden zijn de volgende LED buitenverlichting producten erg geschikt: de Testudines S of de Edulis bekijken. Deze producten staan garant voor een lange en betrouwbare levensduur. Voor het verlichten vanaf een grote hoogte is de Lucerna erg geschikt, naast een hoge lichtstroom is de Lucerna een kostenefficiënte oplossing voor het verlichten van grote buitenterreinen. Ook voor toepassingen waar er geen mast is te plaatsen biedt VaarwelTL een uitkomst, in dit geval in de vorm van de Ramus. De Ramus is één van de meest efficiënte en robuuste LED armaturen die voor iedere denkbare toepassing voor buitenverlichting te gebruiken is.

LED, buitenverlichting, gebouw

Uitstraling

Met de RGB toepassingen van VaarwelTL is het eenvoudiger dan ooit om voor een acceptabele prijs een moderne uitstraling te creëren. Of een gezellige sfeer bij u in de tuin met RGB verlichting. Geen LED strips meer die binnen korte tijd het leven laten. Professionele apparatuur voor de buitenverlichting binnen handbereik en voor thuis te gebruiken, voor de installatie dient u geen expert meer te zijn.

 

LED, buitenverlichting, gebouw2

LED Buitenverlichting van hoge kwaliteit

LED producten van hoge kwaliteit zorgen voor een veilige en lange levensduur van de producten. Geen
lampen die ieder jaar vervangen dienen te worden of kortsluiting doordat er kabels bloot liggen voor de elementen. De producten worden geleverd met hoogwaarde buiten verbindingen zodat het installeren eenvoudig en snel gedaan is. Geen zorgen meer over de buitenverlichting.

Compacte LED Straatverlichting Lucinda (S)

Edulis, Intelligente LED Straatverlichting Sensorgestuurd

LED Straatverlichting Testudines voor gebouw, parkeerplaats en straat