Magazijn en opslag

Magazijnverlichting in de actualiteit:

  • LED verlichting in magazijnen, op- en overslag ruimten
  • Intelligent gebruik van LED verlichting
  • Baanbrekende technologie
  • Subsidie regelingen

LED Magazijnverlichting, op- en overslagruimten

Wat we vaak zien is dat in het magazijn het licht onnodig veel branduren maakt. Mochten er al bewegingssensoren zijn geïnstalleerd dan is het vaak zo dat deze uitgeschakeld zijn. Het steeds opnieuw opstarten van de lampen duurt te lang of het geknipper van standaard TL verlichting wordt als onprettig ervaren, daarnaast brengt het steeds opnieuw opstarten vaak extra verbruik met zich mee. Ook komt dit de levensduur van veel soorten lampen niet ten goede.

LED besparing indoor magazijn

Intelligent gebruik van LED verlichting

Door het juist inzetten van LED voor magazijnverlichting schakelt men deze problemen uit. LED verlichting kent bijvoorbeeld geen opstarttijd, de lampen branden direct zonder vervelend geknipper. Daarnaast brengt het opstarten van LED geen extra kosten met zich mee.

Hierdoor wordt er meer dan alleen 60~70%  op het verbruik bespaard, met het juist toepassen van sensoren brandt de verlichting echt alleen wanneer dat nodig is.
Daarnaast zijn kwalitatief hoogwaarde LED producten erg goed dimbaar, dit komt het verbruik en de levensduur ten goede.

Doorbraak op het gebied van magazijn- en hallenverlichting

ELS::FOCUS

Klik op de afbeelding om naar het product te gaan

Het Duitse bedrijf ELS heeft door middel van haar revolutionaire koelingstechniek (Heat-Exchanger Technology) een nieuwe standaard gezet voor LED Highbay. Door de uitmuntende koeling is de ELS::FOCUS LED Highbay zelfs bij een omgevingstemperatuur van 70° C volledig betrouwbaar.
Boven in het dak zijn temperaturen van meer dan 40° C niet ondenkbaar, boven deze temperatuur laat de traditionele koeling voor LED Highbay het afweten. Dit betekent minder branduren en een hoger lichtverval.

Doordat de ELS::FOCUS zelfs bij 70° C een hoog lichtrendement behoudt en de levensduur meer dan 50.000 branduren bedraagt is de ELS::FOCUS op dit moment de ongeëvenaarde vervanger van traditionele gasontladingslampen.

De ELS::FOCUS geeft maximale betrouwbaarheid en een ongekend hoge lichtopbrengst van 135 lumen per Watt.

Gesubsidieerde LED verlichting, ook voor magazijnverlichting

De voordelen van LED, gecombineerd met onze kennis van de huidige regionale en landelijke subsidiemaatregelen, brengt de terugverdientijd meestal terug naar minder dan 2 jaren. Daarnaast is de installatie door de langere levensduur van LED de komende jaren onderhoudsvrij. Voor opslag en overslag ruimten en ook voor magazijnverlichting scheelt dit aanzienlijk in de cost of ownership.

Groene verlichting LED tube 1200mm en 1500mm

LED Highbay Tube 150 Watt voor werkplaats productiehal stal

LED Straatverlichting Testudines voor gebouw, parkeerplaats en straat