Beveiligingsverlichting LED, met groene LED straatlantaarn armatuur

Beveiligingsverlichting LED

Het verlichten van een bedrijventerrein, achtererf van uw winkel, opslagterrein of bouwplaats kan goed met LED verlichting. Tegenwoordig zie je een trend om dit te doen met groene LED verlichting. Ook gemeenten stappen over naar groene straatverlichting in het buitengebied. Waarom in de kleur groen?

Groene LED verlichting is vriendelijker voor de omgeving. Minder lichtvervuiling, beter voor flora en fauna, minder hinderlijk voor buren en juist goed voor de beveiligingssurveillant. In het donker zijn de ogen van de surveillant gewend om minder licht te ontvangen. Ineens van het donker in het licht moeten de ogen zich weer aanpassen. Iedereen kent dit verschijnsel wel. Met groen licht heeft de surveillant daar minder last van! En kan wel goed waarnemen wat er gebeurd.

Ervaar het effect van Groene LED Straatverlichting vrijblijvend

Groen licht bedrijfspanden

Groene LED verlichting

Het vervangen van de witte of vaak oranje verlichting rondom bedrijfspanden kan goed met groene led verlichting straatlantaarn armatuur. Naast het voordeel dat gespuis en inbrekers wel goed zichtbaar blijven is er nog een voordeel. Een milieuvriendelijke uitstraling! Letterlijk en figuurlijk. U onderscheidt zich van andere bedrijven door de groene verlichting.  Uw bedrijf valt meer op, en het is goed voor uw portemonnee!

Als u uw terrein of bedrijfspand wilt gaan verlichten met energiezuinige verlichting, dan is het te overwegen om dit te doen met groene led verlichting straatlantaarn armatuur. Neem gerust even contact op of stuur een e-mail met uw naam en telefoonnummer en wij nemen contact op met u. We kijken dan even naar de mogelijkheden om kennis te maken met de groene led verlichting straatlantaarn armatuur. Wij hebben demo modellen die u vrijblijvend kunt proberen. Wij willen namelijk niet dat u zich achteraf groen (en geel) ergert. Geef de groene straatlantaarn armatuur een kans. Oordeel niet gelijk na 5 minuten maar laat de armatuur een paar dagen hangen. Ga ook eens 30 minuten in het groene licht staan. U zult zien dat het en gewenning is. Wilt u dan toch de normale verlichting? Geen punt. We ruilen dan de armatuur gewoon om. Neem contact op voor een vrijblijvende proefdemonstratie.

bouwplaats verlicht met groene LED verlichting

bouwplaats verlicht met groene LED verlichting